back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Για την ανατροπή ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μίντιλαντ

Διαβάστε επίσης

Με «όπλο» την Τούμπα που μετά από καιρό θα είναι κατά το ήμισυ γεμάτη και «δίψα» για να συνεχίσουν το εφετινό, ευρωπαϊκό «ταξίδι» τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ αναζητούν σκορ ανατροπής στη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Μίντιλαντ για τα play offs εισόδου στους «16» του Europa Conference League.

Το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα στη Δανία, δεν είναι… απαγορευτικό σκορ, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως οι περσινοί Κυπελλούχοι Ελλάδας θα πρέπει να πιάσουν πολύ υψηλά στάνταρντ απόδοσης για να ανατρέψουν την κατάσταση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου «έχασε» στην τελευταία προπόνηση τον Τσούμπα Άκπομ με ενοχλήσεις στο δικέφαλο και πλέον ο Τσόλακ ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα προβάδισμα για την ενδεκάδα στο 4-2-3-1 του Ρουμάνου τεχνικού έχουν οι Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίνκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο και Μιτρίτσα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βέλγος Λορένς Βίσερ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ριέν Βανιζέρ, Τιμπό Νισέν και 4ο τον Μπραμ Βαν Ντρίεσε.

Σέντρα στις 22:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmptesport2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα