back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Διαβάστε επίσης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε το προβάδισμα αλλά ο Ελάνγκα έδωσε την ισοπαλία (1-1) στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο 5′ ο Φέλιξ πάτησε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά άουτ. Ο Πορτογάλος επιθετικός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο λεπτά αργότερα.

Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, απομάκρυνε ο Λίντελεφ, ο Λόντι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Φέλιξ έκανε την κίνηση στην περιοχή και αμαρκάριστος με το κεφάλι άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο 80ο λεπτό. Ο Μπρούνο Φερνάντες τροφοδότησε ωραία τον Ελάνγκα, ο οποίος έκανε την κίνηση στην πλάτη της άμυνα της Ατλέτικο. Ο Ρεϊνίλντο έπεσε, χωρίς να καταφέρει να κόψει, ο Ελάνγκα έφυγε τετ α τετ και έκανε το 1-1.

Στο 87ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν ξανά κοντά στο προβάδισμα. Ο Γκριεζμάν βρέθηκε στα δεξιά της περιοχής, έκανε το σουτ, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Βρσάλικο, Χιμένες, Σάβιτς, Ρεϊνίλντο, Γιορέντε, Ερέρα, Κοντογκμπιά, Λόντι (76′ Λεμάρ), Κορέα, Φέλιξ (76′ Φέλιξ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Λίντελεφ (66′ Γουάν-Μπιζάκα), Βαράν, Μαγκουάιρ, Σο (67′ Τέλες), Φρεντ, Πογκμπά (66′ Μάτιτς), Ράσφορντ (75′ Ελάνγκα), Φερνάντες, Σάντσο (82′ Λίνγκαρντ), Ρονάλντο

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα