back to top
19.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ισοπαλία 2-2 για Μπενφίκα και Άγιαξ στη Λισαβόνα

Διαβάστε επίσης

Ο Άγιαξ προηγήθηκε δύο φορές στο Ντα Λουζ, ο Βλαχοδήμος κράτησε την Μπενφίκα ζωντανή και ο Γιάρεμτσουκ της έδωσε ελπίδες (2-2) για τον επαναληπτικό του Άμστερνταμ.

Το πρέσινγκ προκάλεσε πολλά λάθη των Λουζιτανών και σε ένα εξ αυτών, ο Νουσαΐρ Μαζραουί έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο αμαρκάριστος Ντούσαν Τάντιτς έγραψε το 1-0 στο 18′.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι, όμως μία άτυχη στιγμή τους έφερε το 1-1 με αυτογκόλ του Αλέ στο 26′. Ο κορυφαίος φορ του φετινού τουρνουά δεν πτοήθηκε και τρία λεπτά αργότερα, με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Βλαχοδήμο και έκανε το 2-1, φτάνοντας τα 11 γκολ σε επτά παιχνίδια του στο θεσμό.

Γκονσάλο Ράμος και Ντάργουιν Νούνιες σήκωσαν από τις θέσεις τους το κοινό μέχρι το 72′, όταν ο Ρομάν Γιαρέμτσουκ με ριμπάουντ σε σουτ του Ράμος ισοφάρισε σε 2-2.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο (90+1′ Γκονσάλβες), Οταμέντι, Βερτόνχεν, Γκριμάλντο, Σίλβα, Βάιγκλ, Τααράμπτ (85′ Τααράμπτ), Έβερτον (62′ Γιαρέμτσουκ), Νούνιες (90′ Λάτσαρο), Ράμος

ΑΓΙΑΞ: Πάσφεερ, Μαζραουί (90+2′ Ρενσχ), Τίμπερ, Μαρτίνες, Μπλιντ (74′ Ταγλιαφίκο), Άλβαρες, Μπέρχαους, Χράφενμπερχ (74′ Κλάασεν), Άντονι, Αλέ, Τάντιτς

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα