back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά της απανθρακώθηκαν στο σπίτι τους

Διαβάστε επίσης

Γυναίκα και τα δύο ανήλικα παιδιά της έχασαν τη ζωή τους ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία, σε μονοκατοικία στη Νέα Μαγνησία, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 2.25 τα ξημερώματα, σπεύδοντας στο σημείο με 12 πυροσβέστες και τέσσερα υδροφόρα οχήματα.

Όταν οι δυνάμεις πυρόσβεσης κατάφεραν να μπουν στο φλεγόμενο σπίτι εντόπισαν απανθρακωμένους μία γυναίκα και δύο ανήλικα παιδιά. Από την ταυτοποίηση που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για την 31 ετών μητέρα και τα δύο παιδιά της, ένα αγοράκι 11 ετών κι ένα κοριτσάκι 7 ετών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας απουσίαζε εκείνη την ώρα από το σπίτι.

Τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά ερευνώνται.

Συντετριμμένοι είναι οι κάτοικοι στην περιοχή. Όπως λένε, η οικογένεια αγόρασε πρόσφατα το σπίτι, μια παλιά μονοκατοικία, το ανακαίνισε και διέμενε στη γειτονιά από το περασμένο καλοκαίρι.

«Έχουμε σοκαριστεί. Μας ειδοποίησαν ότι καιγόμαστε από τη γειτονιά. Βγήκαμε έξω και είδαμε το σπίτι, δίπλα ακριβώς, να καίγεται ολόκληρο. Τρόμαξα, οι φλόγες ήταν πολύ μεγάλες», αναφέρει κάτοικος της περιοχής και συγκινημένος προσθέτει: «οι πυροσβέστες βρήκαν μέσα τη μητερα και τα παιδιά απανθρακωμένα».

Από νωρίς το πρωί, συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ είναι στο σημείο, καθώς από την πυρκαγιά σημειώθηκε διακοπή στην ηλεκτροδότηση. Τοποθετούν νέα κολώνα ηλεκτροδότησης διότι αυτή που βρισκόταν έξω από το σπιτι κάηκε. Σύμφωνα με το συνεργείο, έχει ήδη αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στην περιοχή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα