back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωση για το πανό: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς»

Διαβάστε επίσης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταδικάζει απερίφραστα το εμετικό πανό που εμφανίστηκε στην Τούμπα. «Ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί».

Σαφή θέση κατά των οπαδών εκείνων της ομάδας που με πανό στην Τούμπα στο χθεσινό ματς με τη Μίντιλαντ φάνηκε να παίρνουν θέση υπέρ των συλληφθέντων ομοϊδεατών τους για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε διαρροή τους, οι Θεσσαλονικείς κάνουν λόγο για κατάπτυστα πανό, που δεν έχουν θέση σε μια ομάδα που φέρνει τίτλους και προχωρά στην Ευρώπη.

ΠΑΟΚ για πανό: «Όχι πια τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς!»

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση. Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα