back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Με προβλήματα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός με πολλά προβλήματα, υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας έχοντας ως στόχο να αφήσει πίσω του την ήττα στον τελικό Κυπέλλου.

Επιστροφή στην Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό, που φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα στις 21:00-Novasports Prime για την 27η αγωνιστική. Οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό Κυπέλλου, αλλά και να φτάσουν σε 2η διαδοχική νίκη για πρώτη φορά στη φετινή διοργάνωση.

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει, αφού δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στέφαν Γιόβιτς ο οποίος υπέστη θλάση στον προσαγωγό, αλλά και του Ιωάννη Παπαπέτρου, που αναρρώνει ακόμα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο ιγμόριο. Εκτός τέθηκε και ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα. Ο Οκάρο Γουάιτ είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ενώ ερωτηματικά υπάρχουν και για τη συμμετοχή του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ερυθρός Αστέρας προέρχεται από σπουδαίο διπλό (77-84) στο Καζάν επί της Ούνιξ για την Ευρωλίγκα που την ανέβασε στο 9-14. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών, πλην του αναπληρωματικού σέντερ Μάικ Τσίρμπες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), η Άνε Πάντερ (Γερμανία) και ο Σέφι Σέμες (Ισραήλ).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα