back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παρέμβαση εισαγγελέα για το πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Διαβάστε επίσης

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η ανάρτηση του αποτροπιαστικού πανό χθες στην Τούμπα. Διέταξε έρευνα και ζήτησε τα βίντεο από τις κάμερες για να βρεθούν ποιοι το τοποθέτησαν.

Ο Εισαγγελέας ζήτησε υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου, προκειμένου να εντοπιστούν αυτοί που ανάρτησαν το πανό στα κιγκλιδώματα της Θύρας 4 και το οποίο έγραφε «Αδέρφια κρατάτε γερά», παραπέμποντας προφανώς στους συλληφθέντες και προφυλακισμένους για τη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού.

Το πανό προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε το υλικό από τις κάμερες για να δει ποιοι ήταν εκείνοι που το ανάρτησαν.

Συγκεκριμένα θα αναζητηθεί και η σχέση εκείνων που ανέβασαν το συγκεκριμένο πανό με την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου και στη συνέχεια θα ακολουθηθούν οι ανάλογες διαδικασίες.

Με την παρέμβαση του εισαγγελέα, λοιπόν, ξεκινάει προκαταρκτική εξέταση για το συμβάν, το οποίο καταδίκασε μεν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά βρίσκεται εκτεθειμένη για το πως πέρασε στο γήπεδο, γιατί αναρτήθηκε και γιατί δεν κατέβηκε.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα