back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα παιδιά ζωγραφίζουν τον δικό τους γλάρο

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής για τις Ομάδες του Προγράμματος «Παιδική HELMEPA» έως την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, με θέμα «Ο Γλάρος της HELMEPA: 40 χρόνια ΟΧΙ σκουπίδια, ΟΧΙ πλαστικά στις θάλασσές μας». 

Ο Διαγωνισμός  απευθύνεται σε τρεις κατηγορίες μαθητών/-τριών:

  • 1η κατηγορία: Νηπιαγωγεία & Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής
  • 2η κατηγορία: Α’, Β’, Γ’ Τάξεις
  • 3η κατηγορία: Δ’, Ε’, ΣΤ’ Τάξεις

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν φωτογραφία (υψηλής ανάλυσης) του έργου τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Παιδικής HELMEPA ([email protected]) μέχρι και την 11η Μαρτίου 2022.

Βραβεύσεις

Τα έργα θα σταλούν στα μέλη της Επιτροπής αξιολόγησης μετά τη λήξη του Διαγωνισμού για να επιλέξουν τα 3 καλύτερα σε κάθε κατηγορία που θα βραβευθούν, με βάση τη δημιουργικότητα, την παιδική αυθεντικότητα, τη συνάφεια με το θέμα του Διαγωνισμού, την πρωτοτυπία και το αισθητικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση διάκρισης, θα ζητηθεί το πρωτότυπο έργο, ή φωτογραφία του σε υψηλή ανάλυση, εφόσον κριθεί αναγκαίο.

Συνολικά θα δοθούν εννέα βραβεία, τρία σε κάθε κατηγορία. Στο καλύτερο έργο κάθε κατηγορίας απονέμεται το Α’ Βραβείο που είναι η εκτύπωσή του σε Αφίσα, στην οποία θα αναφέρεται το Σχολείο, η Τάξη, ο κωδικός της Ομάδας, το ονοματεπώνυμο του/της Εκπαιδευτικού και των παιδιών στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, εφόσον υπάρχει η έγγραφη συγκατάθεση των γονέων/ κηδεμόνων τους. Το Β’ και Γ’ Βραβείο είναι Έπαινος συμμετοχής προς τους Εκπαιδευτικούς και τα παιδιά των Ομάδων. Όλοι οι συμμετέχοντες (Εκπαιδευτικοί και παιδιά) θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

Επιμέλεια: Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα