back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 5-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-1 του Αστέρα στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής κάνοντας ό,τι ήθελε στο δεύτερο μέρος.

Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν για 52 λεπτά, αλλά βρήκαν τέσσερα γκολ σε ένα τέταρτο και καθάρισαν το ματς, παίρνοντας μία εμφατική νίκη (5-1) στον δρόμο για το 47ο πρωτάθλημα.

Δεν δόθηκε πέναλτι στο 17ο λεπτό υπέρ του Αρκάδων σε σπρώξιμο του Βατσλίκ πάνω στον Μπενίτο, με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να… χάνει το μυαλό της στο δεύτερο μέρος από τις διαμαρτυρίες για δεύτερο πέναλτι και να πληρώνει τις αδράνειες στην άμυνά της.

Αδράνειες τις οποίες εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Ολυμπιακός που είχε για πρωταγωνιστή τον Βαλμπουενά, ο οποίος σε ένα ακόμη ματς μπήκε αλλαγή και το… ξεκλείδωσε.

Δύο τέρματα ο Μασούρας, από ένα οι Παπασταθόπουλος, Μπουχαλάκης, Ροντρίγκες για τους Πειραιώτες, το γκολ της τιμής από τον Καρμόνα για τους Αρκάδες.

Στους 65 βαθμούς έφτασε ο Ολυμπιακός (που παίζει με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για φινάλε), παρέμεινε στους 35 ο Αστέρας που την τελευταία αγωνιστική ψάχνει νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ για να κλειδώσει τα playoffs ή απώλειες βαθμών των ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (46′ Σισέ), Βρουσάι, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά (61′ Μπουχαλάκης), Μ. Καμαρά, Καρβάλιο, Α. Καμαρά (46′ Βαλμπουενά), Μασούρας (73′ Ροντρίγκες), Τικίνιο (35′ Ελ Αραμπί).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Τασουλής, Μουνάφο, Βαλιέντε (80′ Ιγκλέσιας), Κρέσπι, Καπίγια (46′ Ριέρα), Σίτο (58′ Τιλίκα), Μπενίτο (68′ Σονι).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα