back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Food Wave Project: Κάλεσμα σε δήμους για δράσεις κατά της κλιματικής αλλαγής

Διαβάστε επίσης

Ξεκίνησε η υποβολή προτάσεων για την υποστήριξη δράσεων, που προωθούν τη βιώσιμη διατροφή και κατανάλωση σε πόλεις και δήμους από το FoodWaveproject. Οι αιτήσεις θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 24 Μαρτίου. Στο έργο μπορούν να συμμετέχουν Τοπικές Αρχές ως Δήμος ή Πόλη, μέλος των 15 κρατών μελών της ΕΕ που συμμετέχουν στο Food Wave Project.

Ο στόχος

Στόχος του έργου είναι η ευαισθητοποίηση σχετικά με τους βιώσιμους τρόπους κατανάλωσης και παραγωγής τροφίμων για τον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής και η ενεργοποίηση των νέων στις πόλεις τους σχετικά με το θέμα. Το έργο στοχεύει στη δέσμευση νέων από 16 διαφορετικές χώρες και εστιάζει στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα κοινωνικής ένταξης, διαφορετικότητας και ένταξης ευάλωτων και μειονεκτούντων ομάδων.

Ενημερωτική εκδήλωση 4 Μαρτίου 2022 | 12:00 – 13:15

«Αν είστε μια Τοπική Αρχή που είναι ευαίσθητη στα βιώσιμα πρότυπα παραγωγής και κατανάλωσης για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, λάβετε μέρος στην έναρξη και την ηλεκτρονική μας ενημερωτική συνεδρία του Food Wave Call For Proposals 2022 που απευθύνεται σε πόλεις/δήμους», καλούν οι διοργανωτές

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους, κατόπιν εγγραφής εδώ. Θα μεταδοθεί επίσης διαδικτυακά στο κανάλι του Food Wave στο YouTube. Υπενθυμίζεται ότι μια πρώτη σειρά ερωτήσεων σχετικά με την κλήση θα συλλεχθεί πριν από την εκδήλωση στη διεύθυνση: [email protected] .

Περισσότερες πληροφορίες για την πρόσκληση θα βρείτε εδώ

Το έργο Food Wave

Το έργο Food Wave συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ και προωθείται από τους:
Δήμο Μιλάνου, μαζί με την ActionAid, τη Mani Tese και την ACRA.
30 συνεργάτες σε 17 χώρες συνεργάζονται στο έργο.

Επιμέλεια: Καλλιόπη Ασλανίδου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα