back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Λαμίας στον κόμβο Τατοΐου

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία «Νέα Οδός», την Πέμπτη 3 Μαρτίου από τις 21:00 μέχρι και τις 6 το πρωί της Παρασκευής 4 Μαρτίου, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Τατοΐου, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας (από το 17ο χλμ έως το 16ο χλμ),στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Τατοΐου με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω του Αυτοκινητοδρόμου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο.

Η Νέα Οδός τονίζει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα