back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανδραβίδα: Σήμερα απολογείται ο δράστης της τετραπλής ανθρωποκτονίας

Διαβάστε επίσης

Σήμερα Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί ο καθ’ ομολογίαν δράστης της  τετραπλής ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Ανδραβίδα προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη. Ο 60χρονος άνδρας ομολόγησε ότι σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο παιδιά τους γιατί «δεν του πλήρωναν τα ενοίκια».

Ως ένα “ιδιαίτερα ειδεχθές έγκλημα” χαρακτήρισε τον τετραπλή δολοφονία ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγος Απόστολος Μαρτζάκλης. Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Δυτικής Ελλάδας «ο δράστης υπό το βάρος των αποδεικτικών στοιχείων της προανάκρισης ομολόγησε ότι διέπραξε τις ανθρωποκτονίες του 31χρονου και της 37χρονης και υπέδειξε το σημείο πολυκατοικίας στην Πάτρα όπου είχε κρύψει το όπλο του εγκλήματος». Όσον αφορά τους φόνους των δύο βρεφών της οικογένειας, ηλικίας δύο και τριών ετών αντίστοιχα, ο Απόστολος Μαρτζάκλης είπε ότι «ο 60χρονος δεν τους έχει ομολογήσει», προσθέτοντας ότι «κατά την διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας αναφέρθηκε στην παρουσία των δύο βρεφών στο σπίτι, λέγοντας στην συνέχεια ότι δεν θέλει να θυμηθεί τι έγινε ακριβώς το μόνο που είπε στους αστυνομικούς ήταν ότι “δεν έχει συγχώρεση για αυτό”».

Οπως επεσήμανε ο υποστράτηγος σχετικά με τους φόνους των δύο παιδιών, αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα δείγματα γενετικού υλικού που έχουν ληφθεί.

Ο 60χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος μεταφέρθηκε την Κυριακή στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας όπου εμφανίστηκε φορώντας μάσκα και κουκούλα, και έχοντας σκυμμένο το κεφάλι για να περάσει την πόρτα εισαγγελέως και ανακριτή με αυτοκίνητο της Ασφάλειας. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα