back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ιωνικός – Παναθηναϊκός 61-68: Δύσκολη νίκη και κορυφή για τους “πράσινους”

Διαβάστε επίσης

Ο Ιωνικός πάλεψε πολύ δυνατά στη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να αποφύγει την έκπληξη και να πάρει τη νίκη με 68-61 για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Ιωνικός έκανε σπουδαία προσπάθεια απέναντι στον Παναθηναϊκό, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε λόγω της λειψανδρίας των πρασίνων στην περιφέρεια (Στέφαν Γιόβιτς, Ντάριλ Μέικον, Ιωάννης Παπαπέτρου), κυνήγησε μέχρι τέλους τη νίκη αλλά αυτή κατέληξε στο τέλος στα χέρια των φιλοξενούμενων.

Παρά την κακή εμφάνιση και την αστοχία (4/20 τρίποντα), η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη πήρε το ροζ φύλλο αγώνα (68-61) για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τις δεκατρείς σερί νίκες.

Για να τα καταφέρει, χρειάστηκε εν πολλοίς να κρατήσει τον Ιωνικό δίχως πόντο στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης και να αφήσει τον Γιώργο Παπαγιάννη στο παρκέ για 35’47” δεδομένου ότι ο 24χρονος σέντερ έκανε σπουδαία πράγματα στις δύο ρακέτες (20 πόντοι, 17 ριμπάουντ, 3 μπλοκ).

Όσον αφορά τον Ιωνικό, η εντυπωσιακή εμφάνιση του Ντάνιελ Χάμιλτον (21 πόντοι,13 ριμπάουντ) δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, από την στιγμή που η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα έκλεισε το παιχνίδι με 34% στα δίποντα και 27% στα τρίποντα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα