back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ν. Ηλιόπουλος: Η σημερινή μέρα είναι υπενθύμιση για τον αγώνα που πρέπει να δίνουμε όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας,  ο Αθήνα 9.84, αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος του προγράμματός του στις γυναίκες και αναδεικνύει τον  πολυδιάστατο ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν στη σύγχρονη κοινωνία.
«Η σημερινή μέρα είναι μια υπενθύμιση για τον αγώνα που πρέπει να δίνουμε όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα- Ανοιχτή Πόλη»  Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο.
«Το ζητούμενο είναι πως θα πάρουμε θεσμικά μέτρα τα οποία να ξεκινάνε από την εργασία ,να ακουμπάνε το σύνολο της κοινωνικής ζωής και προφανώς να ακουμπάνε και το πιο ευαίσθητο θέμα, το θέμα της έμφυλης βίας».
«Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει ως κοινωνία περισσότερο ευαίσθητη σε αυτά τα θέματα», ανέφερε και τόνισε ότι «αυτό φαίνεται και από το τις κινήσεις που γίνονται για την ισχυροποίηση του  νομικού πλαίσιο, το ότι συζητάμε για τους θεσμούς- να ενισχυθούν οι δομές φιλοξενίας και το δίκτυο στήριξης αυτών των γυναικών- και το πως οι ελεγκτικοί μηχανισμοί λειτουργούν πιο γρήγορα».
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα