back to top
20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Λ. Αυγενάκης: Πιθανό το άνοιγμα των οπαδικών συνδέσμων πριν τις 31 Ιουλίου

Διαβάστε επίσης

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα οι οπαδικοί σύνδεσμοι των οποίων ανεστάλη η λειτουργία έως τις 31 Ιουλίου, μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, άφησε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στη Βουλή, επί του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

«Δεσμευόμαστε αν υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο θέμα των λεσχών φιλάθλων, να φέρουμε διάταξη και να άρουμε νωρίτερα το καθεστώς αναστολής της λειτουργίας τους», τόνισε ο κ. Αυγενάκης. Αναφερόμενος γενικότερα στη χουλιγκανική βία, σημείωσε ότι «δεν πετάμε στα σύννεφα και ότι το πρόβλημα έχει βαθιές ρίζες», διαβεβαιώνοντας πάντως,ότι αν χρειαστεί, η κυβέρνηση θα κάνει κι άλλες βελτιώσεις στο ισχύον πλαίσιο.

«Άθροισμα επικοινωνιακής διαχείρισης ενός κρίσιμου φαινομένου», χαρακτήρισε το νομοσχέδιο, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου.

Ο εισηγητής του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος,επεσήμανε ότι «η συσχέτιση της λειτουργίας των λεσχών με τη λειτουργία των ομάδων, δεν πρέπει να οδηγήσει σε συγκάλυψη των παραβατών όταν τελούνται εγκλήματα».

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα