back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μεξικό: Τιμωρία ενός χρόνου στην Κερετάρο και 14 συλλήψεις

Διαβάστε επίσης

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν, από τους οποίους οι τρεις παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση, την περασμένη εβδομάδα σε επεισόδια μεταξύ οπαδών, κατά τη διάρκεια αγώνα του μεξικανικού πρωταθλήματος, που διακόπηκε στο Κερετάρο, μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Ατλας Γκουανταλαχάρα.

Η μεξικανική λίγκα ανακοίνωσε πως η Κερετάρο θα αγωνίζεται για ένα χρόνο χωρίς φιλάθλους στα εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ απαγορεύεται στους οπαδούς της να παρακολουθούν και τους εκτός έδρας αγώνες της για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ο κυβερνήτης της περιοχής έδωσε εντολή να προχωρήσουν οι συλλήψεις όσων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί από τις κάμερες ασφαλείας και ήδη 14 βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας και θα τους απαγγελθούν βαρύτατες κατηγορίες. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα σχετικά ρεπορτάζ από το Μεξικό, ένας από τους συλληφθέντες οδηγήθηκε ενώπιον των αρχών αφού τον κατήγγειλε η μητέρα του (!) για όσα έκανε στο ματς.

«Συνολικά είναι 14 οι συλλήψεις που έγιναν. Μια εξ αυτών ολοκληρώθηκε με την βοήθεια μιας μητέρας που έφερε τον γιο της για να τον παραδώσει στην αστυνομία. Οι συλλήψεις έγιναν στις περιοχές Κερετάρο, Κολόν και Ελ Μαρκές» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εισαγγελίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα