back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Γιάννης Νταλιάνης… Solo στον Αθήνα 984!

Διαβάστε επίσης

«Solo»

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος sol….αρει  στο μικρόφωνο του Αθήνα 984! Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

Την  Κυριακή  13 Μαρτίου,  στο μικρόφωνο ο Γιάννης Νταλιάνης.

Έχει ενσαρκώσει πολλούς ενδιαφέροντες  ρόλους της παγκόσμιας και  ελληνικής δραματουργίας και έχει συνεργαστεί με όλους τους σπουδαίους σκηνοθέτες του θεάτρου (Λευτέρης Βογιατζής, Γιάννης Χουβαρδάς, Θωμάς Μοσχόπουλος, Στάθης Λιβαθινός κ.α).  Έχει παίξει σε αρκετές ταινίες και τα τελευταία χρόνια μετείχε στα επιτυχημένα σήριαλ (Άγριες Μέλισσες- Σιωπηλός Δρόμος και τώρα στην Σκοτεινή θάλασσα που προβάλλεται στο Mega).

Ο έμπειρος και σημαντικός σκηνοθέτης, ηθοποιός και δραματουργός αυτή την εποχή  πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μάκμπεθ-ο κύκλος του στΑΙΜΑτος», μια σπουδή πάνω στην τραγωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ Μάκμπεθ για τέσσερις ηθοποιούς  που παίζεται στο Από Μηχανής Θέατρο.

Επίσης, από την Δευτέρα 14 Μαρτίου  στην Κάτω Σκηνή του Από Μηχανής Θεάτρου ανεβαίνει  μια νέα παραγωγή της ομάδας Zero Gravity μετά την επιτυχία της «Κληρονομιάς»του Μαριβώ. Ο Γιάννης Νταλιάνης σκηνοθετεί και μας συστήνει το πρώτο έργο του διακεκριμένου συγγραφέα και σκηνοθέτη Μικ Γκόρντον «On Ego» που γράφτηκε το 2005, βασισμένο στο βραβευμένο βιβλίο «Η σιωπηλή χώρα» του νευροεπιστήμονα Πολ Μπρόκς.

Στην εκπομπή Solo την Κυριακή 13 Mαρτίου θα ακουστεί για πρώτη φορά το τραγούδι της παράστασης «Βήματα χορού» του Νίκου Κυπουργού, που ερμηνεύει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Επιμέλεια εκπομπής: Αριστέα Γιάννου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα