back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρώτο βήμα για τον ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0 τη Γάνδη στην Τούμπα

Διαβάστε επίσης

Με κορυφαίο τον Γιάσμιν Κούρτιτς, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 υποδεχόμενος στην Τούμπα τη Γάνδη στο πρώτο μεταξύ τους ματς και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του Europa Conference League.

Νευρικός στο ξεκίνημα ο «δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος εν συνεχεία ισορρόπησε παίρνοντας και τα ηνία ανά διαστήματα. «Χρυσός» σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς ο Κούρτιτς.

Ο Σλοβένος χαφ ήταν μαρκαρισμένος σχεδόν σε κάθε φάση μέχρι εκείνη τη στιγμή, κάτι που δεν γινόταν να συμβεί στο 58′, όταν σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να πετύχει και το πρώτο του γκολ στην Ευρώπη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στο 20′ δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στους γηπεδούχους, που θα αγωνιστούν στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης (17/3) χωρίς τους Κούρτιτς και Αντρίγα Ζίβκοβιτς, οι οποίοι αντίκρισαν κίτρινη κάρτα (ήταν στο όριο).

Αφελείς αντιδράσεις σ’ αμφότερες τις περιπτώσεις, με το όνομα του πρώτου να μπαίνει στο μπλοκάκι για διαμαρτυρία και του δεύτερου, επειδή πέταξε μακριά την μπάλα λίγα δευτερόλεπτα πριν γίνει αλλαγή.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (80′ Σίντκλεϊ) – Τσιγγάρας, Κούρτιτς (80′ Σβαμπ) – Α. Ζίβκοβιτς (86′ Μουργκ), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (71′ Ελ Καντουρί) – Άκπομ (86′ Τσόλακ).

ΓΑΝΔΗ (Βανχάζενμπουργκ): Ρεφ – Χάνκε-Όλσεν, Ενγκαντό, Οκούμου (46′ Τορουναρίγκα) – Σαμουάζ, Ντε Σαρτ, Κουμς, Κάστρο Μόντες – Οφόε, Χιουλσάγκερ (82′ Τισουντάλι) – Ντεπουάτρ.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα