18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Δήμος Αθηναίων: Ένας ακόμη ελεύθερος χώρος πρασίνου και άθλησης στην «καρδιά» της Αθήνας

Διαβάστε επίσης

Ενας ακόμη  χώρος πρασίνου και άθλησης, το ιστορικό πάρκο της Κονίστρας στα Πετράλωνα, επανεντάσσεται στη ζωή των Αθηναίων. Πρώτο βήμα για την ολική ανάπλαση του χώρου είναι η λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση των δύο γηπέδων μπάσκετ και του γηπέδου τένις που βρίσκονται εντός του πάρκου, η οποία έγινε μέσω του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου».

Η δράση εντάσσεται στον συνολικό και υπό εξέλιξη σχεδιασμό του Δήμου Αθηναίων για πλήρη εκσυγχρονισμό της πλειοψηφίας των ανοικτών αθλητικών κέντρων της Αθήνας (μπάσκετ, βόλεϊ, τένις) έως το τέλος της παρούσας θητείας.

Για το έργο της ανακατασκευής, έγινε αποδοχή της δωρεάς από τη Novibet και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μέσω της πρωτοβουλίας εταιρικής υπευθυνότητας Giant Heart.

Κ. Μπακογιάννης: «Η στρατηγική μας για την αναζωογόνηση του δημοσίου χώρου αποφέρει καρπούς»

«Η στρατηγική μας για μία πόλη βιώσιμη και ανθεκτική ήδη αποφέρει καρπούς. Θέλουμε να προσφέρουμε περισσότερο ποιοτικό χώρο στους Αθηναίους και προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε με προσεκτικό σχεδιασμό, αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και προσθέτει ότι σήμερα, στα Πετράλωναγίνεται ένα ακόμη βήμα.

Ύστερα από πολλά χρόνια εγκατάλειψης και νομικών εκκρεμοτήτων, ο Δήμος Αθηναίων ξεκίνησε με την καθοριστική συνδρομή της εταιρείας Novibet, μέσω του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου» να αναμορφώνει τους χώρους του πάρκου, αναβαθμίζοντας σε πρώτη φάση τα γήπεδα. Μέχρι το τέλος της παρούσας θητείας μας θα έχουμε παραδώσει στην πόλη και στους κατοίκους της, πλήρως αναβαθμισμένο το 80% των αθλητικών μας χώρων».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα