back to top
24.7 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

24.7 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Καμία μετακύλιση του ενεργειακού κόστους του δήμου στους δημότες

Διαβάστε επίσης

Την διαβεβαίωση ότι ο δήμος Αθηναίων δεν πρόκειται να μετακυλήσει το αυξημένο ενεργειακό του κόστους στους δημότες έδωσε κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος της πρωτεύουσας Κώστας Μπακογιάννης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ξεκαθάρισε ότι ο δήμος λόγο της σωστής οικονομικής του διαχείρισης που ακολουθεί δεν σκοπεύει να μεταφέρει το αυξημένο του ενεργειακό του κόστος στους δημότες ούτε πρόκειται να περικόψει ζωτικές του υπηρεσίες, όπως συνέβει στο παρελθόν. Επιπλέον ο κ. Μπακογιάννης τόνισε ότι ο δήμος σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δείξει ανοχή σε οποιαδήποτε κατάχρηση εντοπίσει από την πλευρά παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος, όπως και έκανε σε εταιρεία που διαπίστωσε ότι χρέωνε ανύπαρκτα δημοτικά τέλη στους πολίτες την οποία έστειλε στον εισαγγελέα.
Στο τέλος της τοποθετησης του ο κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί με την αύξηση του ενεργειακού κόστους υπογραμμίζοντας ότι περιμένει από την κυβέρνηση να στηρίξει οικονομικά την Αυτοδιοίκηση που εδώ και χρόνια βάζει πλάτη στην αντιμετώπιση των κρίσεων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν πιστεύει ότι οι κυβερνώντες θεωρούν την Αυτοδιοίκηση “χρήσιμο … συμπαθή και άβουλο εταίρο” .

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα