back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κ. Φραγκογιάννης: Η σχέση της Ελλάδας με τη Σαουδική Αραβία είναι σήμερα καλύτερη από οποτεδήποτε άλλοτε

Διαβάστε επίσης

Το μήνυμα πως η σχέση της Ελλάδας με τη Σαουδική Αραβία είναι σήμερα καλύτερη από οποτεδήποτε άλλοτε, έστειλε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την οικονομική διπλωματία, Κώστας Φραγκογιάννης μετά το πέρας της επίσκεψης της κυβερνητικής και επιχειρηματικής αποστολής στο Ριάντ.

Ο υφυπουργός προέταξε τη βούληση της Ελλάδας να κεφαλαιοποιήσει την καλή, στρατηγική, ιστορική και πολιτική σχέση μέσα από επενδύσεις στη Σαουδική Αραβία και στην Ελλάδα.

«Το μεγάλο μυστικό είναι το follow-up»

Επισήμανε πως η επιχειρηματική αποστολή δεν τελειώνει εδώ, εδώ ξεκινάει και υπογράμμισε πως «το μεγάλο μυστικό είναι το follow-up σε καθετί το οποίο κάνουμε».

Ο κ. Φραγκογιάννης ευχαρίστησε τη μεγάλη επιχειρηματική ομάδα, που απαρτίζεται από 43 ελληνικές επιχειρήσεις και 55 επιχειρηματίες για τη συμμετοχή τους σε αυτή την αποστολή.

Εξίσου αναγνώρισε την «εξαιρετική δουλειά» που έχει κάνει το Enterprise Greece και ο διευθύνων σύμβουλός του Γιώργος Φιλιόπουλος, καθώς και οι διπλωμάτες του υπουργείου Εξωτερικών». Συνεχίζοντας, είπε πως το Enterprise Greece είναι ο βασικός πυλώνας εξωστρέφειας της χώρας».

«Νέα εποχή στις επιχειρηματικές αποστολές»

Ο υφυπουργός Εξωτερικών τόνισε πως εγκαινιάζεται μια καινούργια εποχή στις επιχειρηματικές αποστολές, «οι οποίες θέλουμε να είναι εστιασμένες και όχι γενικές», όπως πρόσθεσε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα