back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 15.00

Διαβάστε επίσης

Σε τρεις άξονες κινούνται τα μέτρα ενίσχυσης για το επόμενο τρίμηνο, ύψους 1,1 δισ. ευρώ. Πρόκειται για την επιταγή ακρίβειας, επιδότηση στα καύσιμα και αύξηση στην επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου. Όλες οι λεπτομέρειες για να νέα μέτρα ενίσχυσης στον ιστότοπο του σταθμού μας.

«Διπλή ανάσα» θα πάρουν τον Απρίλιο οι ιδιοκτήτες οχημάτων με κινητήρα ντίζελ. Στην αντλία αναμένεται να διαπιστώσουν μείωση της τιμής κατά 15 λεπτά το λίτρο, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα. Παράλληλα μιλώντας στην Βουλή τόνισε ότι το 80% των πολιτών, θα δουν σημαντικές μειώσεις στον ΕΝΦΙΑ.

Το ΝΑΤΟ δεν θα εμπλακεί στρατιωτικά στον πόλεμο της Ουκρανίας, τόνισαν απο κοινού ο Γερμανός καγκελάριος με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ κατα τη συνατηση τους.

Εκτός ορίων ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Σε ομιλία του υποστήριξε, ότι η Ρωσία θα πρέπει να υποβληθεί σε «αυτοκάθαρση της κοινωνίας», για να απαλλαγεί από τους «προδότες» -όπως είπε- που δεν υποστηρίζουν τη γραμμή του Κρεμλίνου.

Οποιαδήποτε συνάντηση Πούτιν-Ζελένσκι θα πρέπει να γίνει όχι μόνο για γίνει, αλλά για να σφραγίσει μια συμφωνία, δήλωσε νωρίτερα σε δημοσιογράφους ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ.

Δριμεία κριτική του Αλεξη Τσίπρα στον Πρωθυπουργό για το θέμα της ενέργειας, από την Καλαμαριά όπου περιόδευσε. Χαρακτηρισε τον κ. Μητσοτακη πολαπλασιαστή της κρίσης.

“Για δύο λεπτά δημοσιότητας ο κ. Τσιπρας εκστομίζει ψέματα και ασυναρτησίες’’ απάντησε ο κυβερνητικός εκπροσωπος Γιάννης Οικονομου.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Βασίλη Δημάκη, ο οποίος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής άδειας.

Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων με επικεφαλής τον καθηγητή Ηλία Μόσιαλο, συγκρότησε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), με στόχο τη μεταφορά τεχνογνωσίας και βέλτιστων επιστημονικών πρακτικών σε θέματα Δημόσιας Υγείας.

Καιρός: Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία αύριο στην Αττική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα