back to top
21 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Αμαλία Καβάλη… SOLO στον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος sol….αρει  στο μικρόφωνο του Αθήνα 984!

Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

Κυριακή  20 Μαρτίου στο μικρόφωνο η ηθοποιός Αμαλία Καβάλη.

Γεννήθηκε στην Κρήτη, αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης και έχει διανύσει μια αξιόλογη πορεία στο θέατρο και στις μικρές σκηνές της πόλης, μέχρι τον Ορλάντο και την υποψηφιότητα για το Βραβείο Μελίνα Μερκούρη το 2018.

Φέτος, πρωταγωνιστεί  στη σκηνή του Θεάτρου Πόρτα σε δύο έργα σε σκηνοθεσία του Θωμά Μοσχόπουλου: Το «Πόσο κοστίζει» να ζεις» της Μαρτίνα Μαγιόκ (Δευτέρα & Τρίτη) και το κλασικό «Ο γιατρός της τιμής του» του Πέδρο Καλντερόν ντε λα Μπάρκα (Σάββατο & Κυριακή).

Τα τελευταία χρόνια την ανακάλυψε και το μεγάλο κοινό καθώς ερμηνεύει την αξιαγάπητη Ουρανία στην  επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» που συνεχίζεται για τρίτη σεζόν.

Πρωτοστατεί  επίσης στην ομάδα  των WOM.A (Women in Arts), μια κολεκτίβα Ελληνίδων δημιουργών για την ανάδειξη των ζητημάτων ανισότητας στις Τέχνες, μια πρωτοβουλία για την καταπολέμηση των έμφυλων στερεοτύπων.

Επιμέλεια εκπομπής: Αριστέα Γιάννου 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα