back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κρεμλίνο για Μπάιντεν: Προσωπική προσβολή ο χαρακτηρισμός “εγκληματίας πολέμου” για τον Πούτιν

Διαβάστε επίσης

Το Κρεμλίνο, δια στόματος του εκπροσώπου Ντμίτρι Πεσκοφ χαρακτήρισε σήμερα τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν για τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν «προσωπικές προσβολές» και επεσήμανε ότι οι δηλώσεις του φαίνεται ότι προκλήθηκαν από τον εκνευρισμό, την κούραση και το γεγονός πως ξεχνά.

Χθες ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν επανήλθε στα εγκλήματα πολέμου που “διαπράττονται στην Ουκρανία” και στον Βλαντίμιρ Πούτιν τον οποίο χαρακτήρισε ως “δολοφόνο δικτάτορα” και “καθαρό κακοποιό”.Σε εκδήλωση για την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, τη γιορτή των Ιρλανδών, στο Καπιτώλιο, ο αμερικάνος Πρόεδρος για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα καταφέρθηκε κατά του Ρώσου προέδρου.

Ο Πούτιν είναι “δολοφόνος δικτάτορας, καθαρός κακοποιός που διεξάγει έναν ανήθικο πόλεμο εναντίον τον ανθρώπων της Ουκρανίας”, είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Ακούμε και βλέπουμε δηλώσεις που στην πραγματικότητα είναι προσωπικές προσβολές εναντίον του προέδρου Πούτιν», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, στους δημοσιογράφους.

«Με δεδομένο τον εκνευρισμό του Μπάιντεν, την κούρασή του και το γεγονός ότι μερικές φορές ξεχνά, γεγονός που τον οδηγεί να κάνει επιθετικές δηλώσεις, δεν θα κάνουμε σκληρές εκτιμήσεις ώστε να μην προκαλέσουμε περισσότερη επιθετικότητα», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα