back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το 1ο Pop Up Brunch του 2022 στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Διαβάστε επίσης

Το αγαπημένο γαστρονομικό fair του Impact Hub επανέρχεται δριμύτερο για ακόμα μία χρονιά.

Στις 20 Μαρτίου από τις 11:00 έως τις 17:00 η Δημοτική Αγορά Κυψέλης ανοίγει τις πύλες της σε όλους του λάτρεις του Κυριακάτικου brunch και τους καλεί να απολαύσουν αγαπημένες και νέες προτάσεις από γνωστά ονόματα της Αθηναϊκής εστιατορικής σκηνής.

Οι λάτρεις των food festivals, οι θαμώνες της Αγοράς αλλά και όσοι λατρεύουν το street food, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εναλλακτικές προτάσεις από εστιατόρια, καφέ και bars νέα και κλασικά, πειραματικά projects και ethnic κουζίνες. Food entrepreneurs, foodies, chefs και επιχειρηματίες, δίνουν ραντεβού στην αγαπημένη αγορά της πόλης – τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής – σε μία νέα γαστρονομική περιπέτεια υπό τη συνοδεία μουσικής από τον Pepper 96.6 FM.

Η κυριακάτικη συνήθεια που έγινε λατρεία θα είναι ανοιχτή μία φορά τον μήνα – κάθε φορά με ανανεωμένες γεύσεις!

Specialty coffees και cold brews από το Kick, φρέσκοι χυμοί από το νέο project Kombucha Juices, κρουασάν και scrambled eggs από Nokela Project, vegan σάντουιτς και superfood σαλάτες από Bamboo Vegan για τους πιο πρωινούς. Ελαφριά aperitivos από το Lulu Athens και δροσερές μπύρες από την Alea Brewing Co., tacos από Poncho Tacos και burritos από El Burro, bao buns από Yatzu και burgers με την υπογραφή της Busty’s Burger, a la grek πιάτα της Ανατολικής Κρήτης για τους πιο παραδοσιακούς, αλλά και πολλά πολλά γλυκά από Morning Sweetie και Signora για εκείνους που θέλουν να συνεχίσουν ή να ξεκινήσουν την βόλτα τους πιο αργά.

Στόχος του Impact Hub είναι μια ευχάριστη Κυριακάτικη γευστική εμπειρία.

Ο χώρος της Αγοράς είναι ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλες/ους – αμαξίδια, κατοικίδια, μικρούς και μεγάλους.

Είσοδος Ελεύθερη

Χορηγός επικοινωνίας και ο Αθήνα 9.84

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα