back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στην παράταση η Σουηδία νίκησε 1-0 την Τσεχία

Διαβάστε επίσης

Η Σουηδία χρειάστηκε την παράταση για να πάρει την πρόκριση για τον τελικό των playoffs του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά από την επικράτηση με 1-0 κόντρα στην Τσεχία.

Η Σουηδία χρειάστηκε 120 λεπτά για να νικήσει στον ημιτελικό των playoff του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Τσεχία, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Κουάισον στο 110’. Πρόκριση στον τελικό για την ομάδα του Γιαν Άντερσον με αντίπαλο την Πολωνία, που έχει περάσει ήδη άνευ αγώνα, καθώς ήταν να αντιμετωπίσει την Ρωσία, που έχει αποβληθεί από όλες τις διοργανώσεις, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες, να έχουν αρκετές φάσεις, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πετύχουν ένα γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Στο δεύτερο συνέχισαν να παίζουν κλειστά, χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα, με μοναδική μεγάλη ευκαιρία για την Τσεχία στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Χάβελ να μην σουτάρει σωστά και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.

Εκεί η Σουηδία μπήκε πιο δυναμικά, κυνήγησε την ευκαιρία για να πετύχει το γκολ και στο 110’ πέτυχε το γκολ με τον Κουάισον από πολύ κοντινή απόσταση χωρίς να αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Τόμας Βάτσλικ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα