back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εθνική Ελλάδας: Με αλλαγές στο φιλικό με το Μαυροβούνιο

Διαβάστε επίσης

Μετά το θετικό ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, με τη νίκη με 1-0 επί της Ρουμανίας στο Βουκουρέστι, απόψε η Ελλάδα αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα.

Η Εθνική ομάδα δίνει το δεύτερο φιλικό, κόντρα στο Μαυροβούνιο Δημοτικό Στάδιο της Ποντγκόριτσα στις 21:00-Cosmote Sport 1, Open TV, με τους διεθνείς να θέλουν και απόψε μία καλή εμφάνιση. Ο Πογιέτ περιμένει σίγουρα περαιτέρω βελτίωση στην εικόνα της «γαλανόλευκης» και περισσότερα πράγματα από τους παίκτες, όπως είχε δηλώσει στις πρώτες του δηλώσεις μετά την συγκέντρωση της ομάδας στον Άγιο Κοσμά.

Ο νέος τεχνικός της Εθνικής δεν έχει φανερώσει τις προθέσεις του σχετικά με την ενδεκάδα με την οποία σκοπεύει να παρατάξει, αν και οι περισσότερες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για λίγες αλλαγές σε πρόσωπα στο αρχικό σχήμα της ομάδας και υπάρχουν κάποια διλήμματα που έχει στο μυαλό του.

Την εστία της Εθνικής θα υπερασπιστεί ο Βλαχοδήμος ή ο Πασχαλάκης, ενώ τη θέση του δεξιού μπακ διεκδικούν Ρότα και Λύρατζης. Αριστερά θα ξεκινήσει ο Τσιμίκας, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μαυροπάνος και Χατζηδιάκος

Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής αναμένεται να βρεθούν οι Σιώπης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, όμως διεκδικούν θέση οι Μπακασέτας και Αλεξανδρόπουλος. Αριστερό εξτρέμ θα ξεκινήσει ο Πέλκας, στα δεξιά θα βρεθεί ο Λημνιός και στην κορυφή «παίζεται» μεταξύ του Γιακουμάκη ή Παυλίδη.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα