back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Απογοητευμένοι οι Αθηναίοι από την παράταση των μέτρων κατά του κορονοϊού

Διαβάστε επίσης

Τα μέτρα που ισχύουν κατά της πανδημίας του κορονοϊού ήρθαν για να μείνουν… Η επιτροπή των ειδικών αποφάσισε χθες για την διατήρηση των μέτρων, με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού το τελευταίο διάστημα. Απογοητευμένοι δηλώνουν οι Αθηναίοι που περίμεναν την άρση των μέτρων ενόψει και του Πάσχα.

Κατάσταση ανησυχίας επικρατεί στην κοινή γνώμη για τον αυξημένο αριθμό των κρουσμάτων κορονοϊού τις τελευταίες μέρες. Οι περισσότεροι Αθηναίοι που ήλπιζαν στην επιστροφή-έστω σε μια υποτυπώδη κανονικότητα- με την απελευθέρωση της μάσκας στους κλειστούς χώρους και το «τέλος εποχής» στην επίδειξη πιστοποιητικών εμβολιασμού, εμφανίζονται τώρα απογοητευμένοι με την δυσάρεστη τροπή των πραγμάτων.

Σε σχετικό ρεπορτάζ του Αθήνα 9.84, αποτυπώνεται και η έντονη κριτική του κόσμου για τις πρώιμες απόψεις που εξέφραζαν τις τελευταίες μέρες ειδικοί και κυβερνητικά στελέχη περί άρσης των περιοριστικών μέτρων.

Ασφαλώς φυσικά και καταγράφονται και ορισμένες απόψεις κόσμου που κρίνουν απόλυτα ορθή την συνέχιση των μέτρων, με αφορμή την κατάσταση των τελευταίων ημερών που τα κρούσματα κορονοϊού έχουν πάρει την ανηφόρα. Ειδικά. μάλιστα, όπως τονίζουν, το Πάσχα θα πρέπει να είναι απαραίτητη τόσο η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού, όσο και η υποχρεωτική χρήση μάσκας στους κλειστούς χώρους.

Κώστας Κορέλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα