back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Κρίσιμη μέρα για Σλούκα, Φαλ, Ντόρσεϊ και Παπανικολάου

Διαβάστε επίσης

Σε ρυθμούς Μπαρτσελόνα κινείται ο Ολυμπιακός, στο τελευταίο του παιχνίδι για την κανονική διάρκεια της Euroleague την Παρασκευή, με πολλά προβλήματα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα είναι πολύ σημαντικό για τη βαθμολογική κατάσταση και την τελική κατάταξη των «ερυθρολεύκων», που θα κρίνει και με ποια ομάδα θα παίξουν στα playoffs της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός ταλαιπωρείται από κάποια προβλήματα, μπορεί να μην είναι τραυματισμοί, αλλά ίωση, όμως και αυτή είναι ικανή να στερήσει κάποιες επιλογές από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τον Κώστα Σλούκα και Μουσταφά Φαλ, που έμειναν εκτός από το ματς με το Περιστέρι, ενώ νοκ-άουτ έχουν τεθεί και οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Κώστας Παπανικολάου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην τελευταία σημερινή προπόνηση θα μάθει σε ποια κατάσταση είναι οι απόντες και αν θα μπορούν να προπονηθούν. Η συμμετοχή των Σλούκα, Φαλ και Ντόρσεϊ είναι στον αέρα, ενώ πλέον και ο Παπανικολάου είναι ανοιχτό αν θα προλάβει το μεγάλο ματς της Παρασκευής. Στα θετικά για τον Μπαρτζώκα μόνο ο ΜακΚίσικ που επέστρεψε στις προπονήσεις και να φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμος κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα