back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βράβευση του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη από τον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό

Διαβάστε επίσης

Στη βράβευση του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη προχώρησε ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός, τιμώντας τον για την προσφορά του στο σύλλογο. Μαζί του βραβεύτηκε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και η Πρόεδρος του Αθήνα 984, Πόπη Δομάζου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γενικός Γραμματέας του “Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός” Μάκης Φωκάς, κάνοντας μια ιστορική αναδρομή του Συλλόγου. Αναφερόμενος στη βράβευση του κ. Μπακογιάννη και του κ. Καπράλου τόνισε, ότι είναι μια ευγενική χειρονομία που προδικάζει μια γόνιμη συνεργασία και για το μέλλον”.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος του Φ. Σ. Παρνασσός Γεράσιμος Ζώρας, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην κληρονομιά του συλλόγου, όσο και στα βιογραφικά των δύο βραβευμένων.

Πρώτος βραβεύτηκε ο κ. Καπράλος και στην ομιλία του επισήμανε το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του Παρνασσού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προσφορά της πρώην Δημάρχου Αθηναίων Ντόρας Μπακογιάννη στο σύλλογο αλλά και στο δήμο της Αθήνας.

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε στο έργο της διπλής ανάπλασης συγχαίροντας το Δήμαρχο Αθηναίων, αφού χθες τα μέλη του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ψήφισαν υπέρ του έργου.

Τη σκυτάλη πήρε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος, αφού παρέλαβε το βραβείο, σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι “αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα αυτή η διάκριση, πόσω μάλλον που βραβευόμαστε μαζί με τον Σπύρο Καπράλο, έναν πολύ εκλεκτό φίλο”.

Πρόσθεσε, ότι “υπάρχει μια αλήθεια την οποία πρέπει να ομολογήσω. Αυτή η βράβευση δεν είναι προσωπική και δεν την αντιλαμβάνομαι ως προσωπική. Το αντίθετο. Την αντιλαμβάνομαι ως αναγνώριση μιας μεγάλης προσπάθειας μιας μεγάλης ομάδας, γιατί, κυρίες και κύριοι, ο Δήμαρχος δεν είναι τίποτα παραπάνω, παρά μόνο ο μαέστρος μιας ορχήστρας και η ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων είναι πραγματικά σπουδαία”.

Όσον αφορά στο έργο της διπλής ανάπλασης, που προβλέπει, μεταξύ άλλων, την κατασκευή του γηπέδου του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού ανέφερε, ότι προχωρήσαμε με σχέδιο, με στρατηγική. Αναλάβαμε ένα έργο πολύπλοκο, πολυσύνθετο και το φέραμε εις πέρας”.

Βίκτωρας Αντωνόπουλος

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα