back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Άρης Δαβαράκης… SOLO στον Αθήνα 984!

Διαβάστε επίσης

                                                    «Solo»

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος sol….αρει στο μικρόφωνο του Αθήνα 984! Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

Κυριακή 3 Απριλίου στο μικρόφωνο ο Άρης Δαβαράκης.

Ο γνωστός στιχουργός έχει υπογράψει εκατοντάδες τραγούδια από το 1980 έως σήμερα που έγιναν μεγάλες επιτυχίες, έχει γράψει, διασκευάσει και μεταφράσει μιούζικαλ, θεατρικές παραστάσεις και βιβλία, έχει αρθρογραφήσει σε έντυπα, έχει κάνει ραδιόφωνο με απαρχή το θρυλικό Τρίτο του Μ.Χατζιδάκι.

Αυτή την εποχή ο πάντα καλλιτεχνικά ανήσυχος Άρης Δαβαράκης, δημιούργησε ένα ευρηματικό και ξεχωριστό μουσικό project, με πρωταγωνιστές δύο νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες, τη Χριστίνα Σαμαρά και τον Σταύρο Νιφοράτο. Τίτλος του «2 Φωνές το 22» και θα παρουσιαστεί για δύο Κυριακές 3 και 10 Απριλίου στον «Χώρο Τέχνης Ασωμάτων» στο Θησείο.
Στην όμορφη αυτή θεατρική σκηνή ξεχωρίζει και προβάλλει τραγούδια σύγχρονων τραγουδοποιών, ερμηνευτών και στιχουργών που αγαπήθηκαν την τελευταία δεκαετία, ως διήγηση μιας ιστορίας μεταξύ δύο νέων ανθρώπων.

Επιμέλεια εκπομπής: Αριστέα Γιάννου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα