Συμβαίνει τώρα

ΕΥ ΖΗΝ 04-04-2022

Οι γαρίδες είναι το πιο δημοφιλές θαλασσινό στις Ηνωμένες Πολιτείες με κατανάλωση δύο κιλών ανά άτομο ετησίως. Πρόκειται για ένα πολύ νόστιμο μεζέ, με λίγες θερμίδες, χαμηλό σε λιπαρά, ειδικά κορεσμένα που είναι και τα πιο επικίνδυνα.

Tα θρεπτικά της συστατικά συνδέονται με μια σειρά από οφέλη, όπως αύξηση της ενέργειας, μείωση της φλεγμονής, ενίσχυση του ανοσοποιητικού, βελτίωση της υγείας του θυρεοειδούς και μείωση του κινδύνου πολλών χρόνιων παθήσεων.

  • χαμηλή σε λιπαρά
  • περιέχει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη
  • μειώνει το ρίσκο εμφάνισης καρκίνου
  • μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης διαβήτη τύπου 2
  • μειώνει το ρίσκο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων
  • είναι πλούσια σε ω3 ωφέλιμα λιπαρά.
  • Περιέχει ιδανική αναλογία Ω3 προς Ω6 (3:1)
  • είναι πλούσια σε πολύτιμα αμινοξέα
  • έχει αντιφλεγμονώδη δράση
  • μειώνει την αίσθηση της κόπωσης και εξάντλησης
  • συμβάλλει στη διατήρηση της πίεσης του αίματος σε φυσιολογικά επίπεδα
  • είναι χαμηλή σε περιεκτικότητα υδραργύρου
  • συμβάλλει στην καλή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα
  • συμβάλλει στην καλή υγεία του νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου
  • ισχυροποιεί τα οστά και τα δόντια
  • χαρίζει λαμπερό δέρμα, γερά μαλλιά, και νύχια που δε σπάζουν εύκολα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ