back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων: Τα ζώα μας χρειάζονται

Διαβάστε επίσης

Μία στις δύο οικογένειες έχει ζώο συντροφιάς και αυτό είναι τόσο ελπιδοφόρο. Τι γίνεται όμως με τα αδέσποτα ζώα της χώρας;

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, εθελοντές του Humanity Greece μαζί με τον κτηνίατρο και Stray Animal Ambassador του HumanityGR Λάζαρο Καρανάσιο, επισκέφθηκαν τον χώρο φιλοξενίας αδέσποτων ζώων του Δήμου Αθηναίων.

Η Σεραφίνα Αβραμίδου, υπεύθυνη για τα ζώα που φιλοξενεί ο Δήμος Αθηναίων, ενημέρωσε την ομάδα για το πρόγραμμα αλλά και τις καθημερινές εργασίες για την φροντίδα και την ευζωία των 90 αδέσποτων σκύλων που διαμένουν στο χώρο.

Στη συνέχεια ο κ. Καρανάσιος εξέτασε τους τετράποδους φίλους μας και οι εθελοντές έπαιξαν, φρόντισαν και καθάρισαν τα ζώα.

Πρόγραμμα στήριξης για τα ζώα συντροφιάς των αστέγων

Το Humanity Greece στο πλαίσιο του ανθρωπιστικού του έργου, ξεκινάει πρόγραμμα στήριξης των ζώων συντροφιάς που έχουν οι άστεγοι πολίτες της Αθήνας σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα του Δήμου. Με την συμβολή του κτηνίατρου Λάζαρου Καρανάσιου και της ομάδας του, θα δρομολογηθούν εντός των επόμενων δυο μηνών όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, τα εμβόλια και οι στειρώσεις σε όποιο ζώο χρειαστεί.

Κάθε ζώο αξίζει τη φροντίδα, την προσοχή και την αγάπη. Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα για τα Αδέσποτα Ζώα (4 Απριλίου), ας σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για τους τετράποδους φίλους μας στην Ελλάδα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα