back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Την άρση του ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου ζήτησε η ανακρίτρια

Διαβάστε επίσης

Στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης μπαίνουν άμεσα τα ηλεκτρονικά αρχεία και οι τηλεφωνικές κλήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Λίγες μόλις ώρες μετά την προφυλάκιση της κατηγορουμένης για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα με μια σειρά από προσεκτικές δικονομικές ενέργειες επιταχύνει τις δικαστικές έρευνες για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Η ανακρίτρια ζήτησε ήδη την άρση του ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου για να δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που συνδέονται ακόμα και με τη διαδρομή προμήθειας της κεταμίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι της κατηγορουμένης, στην Πάτρα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 8 κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα ελεγχθούν για να ανακτηθούν τα δεδομένα τους, ακόμη κι αν δεν λειτουργούν πλέον, προκειμένου να αναζητηθούν μηνύματα και τηλεφωνικές επικοινωνίες της 33χρονης.

Συμφωνα με πληροφορίες μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν ως μάρτυρες γιατροί και νοσηλευτές από το Καραμανδάνειο της Πάτρας, το Ωνάσειο αλλά και το Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» όπου νοσηλεύτηκε η 9χρονη Τζωρτζίνα. Επίσης, την πόρτα της ανακρίτριας θα κληθούν να περάσουν για να εξεταστούν πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος αναμένεται να δηλώσει και παράσταση πολιτικής αγωγής.

Μίνα Μουστάκα

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα