back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γ.Οικονόμου: Η δήλωση του κ. Κατρούγκαλου δείχνει, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί την λογική των ίσων αποστάσεων

Διαβάστε επίσης

Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου προκάλεσε η δήλωση του τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργους Κατρούγκαλου σχετικά με τους 12 Ρώσους διπλωμάτες που κηρύχθηκαν “ανεπιθύμητοι”.

“Η δήλωση του κ. Κατρούγκαλου για την κήρυξη personae non gratae μελών της ρωσικής διπλωματικής αποστολής δείχνει, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά ακολουθεί την λογική των ίσων αποστάσεων ακόμα και μετά την αποκάλυψη γεγονότων, για τα οποία καμία προφορική καταδίκη δεν είναι αρκετή. Ίσως στον ΣΥΡΙΖΑ να παραμένουν επηρεασμένοι από τις απόψεις του κυβερνητικού τους εταίρου, κ. Καμμένου”, υποστήριξε ο κ. Οικονόμου σχολιάζοντας την δήλωση του τομεάρχη Εξωτερικών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Κατρούγκαλος είχε τονίσει σε δήλωσή του, ότι «η απέλαση διπλωματών είναι η έσχατη επιλογή στις διμερείς διπλωματικές σχέσεις και πρέπει να πραγματοποιείται με προσοχή και με τρόπο που να μην οδηγεί σε κλείσιμο όλων των διπλωματικών διαύλων».
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πήρε μέτρα προστασίας της κυριαρχίας της Ελλάδας όταν υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία, ότι παραβιάστηκε η Σύμβαση της Βιέννης, όχι όμως αδιακρίτως, στο πλαίσιο μιας οριζόντιας πρωτοβουλίας πολλών πρόθυμων χωρών, και κατά παραβίαση της αρχής της αναλογικότητα”, σημείωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα