back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης

Διαβάστε επίσης

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης με γκολ του Κέβιν Ντε Μπρόινε, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 13 Απριλίου.

Ο Ντε Μπρόινε πίεζε συνεχώς και απειλούσε την εστία του Όμπλακ, ο οποίος παρέμεινε βράχος, κρατώντας καθαρή την εστία για την ομάδα του.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να αρχίζουν το δεύτερο μέρος ακριβώς όπως ξεκίνησε ο αγώνας.

Ο Λαπόρτ στο 64’ πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ και την έστειλε ξυστά πάνω από την εστία, με τους «πολίτες» να ψάχνονται για το γκολ το οποίο τελικά ήρθε στο 70ο λεπτό με κοντινό σουτ του Κέβιν Ντε Μπρόινε από ασίστ του Φόντεν, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Στόουνς, Λαπόρτ, Ακέ, Σίλβα, Ρόδρι, Γκουντογκάν (68’ Γκρίλις), Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ (68’ Φόντεν), Στέρλινγκ (68’ Ζεσούς)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Βερσάλκο, Σάβιτς, Φελίπε, Ρεϊνίλντο, Λόντι, Γιορέντε (60’ Κούνια), Κοντογκμπιά, Κόκε (60’ Ντε Πολ), Γκριεζμάν (60’ Κορέα), Φέλιξ (81’ Λεμάρ).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα