back to top
25.7 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

25.7 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 06-04-2022

Διαβάστε επίσης

Το θέατρο είναι σήμερα στο επίκεντρο. Το Outreach Project, είναι μια νέα πρωτοβουλία που προάγει το νεοελληνικό θεατρικό έργο και αναδεικνύει καίρια ζητήματα αυτοπροσδιορισμού και  κοινωνικής ορατότητας.
Έξι πρωτότυπα θεατρικά έργα νέων συγγραφέων, που δημιουργήθηκαν μέσα από μια πολύμηνη εργαστηριακή διαδικασία θα παρουσιαστούν με τη μορφή θεατρικού αναλογίου, από σήμερα έως τις 15 Απριλίου στον πολυχώρο Vault. Η αρχή γίνεται σήμερα στις 6, με το έργο της Ειρήνης Δερμιτζάκη – “Trans-Port”. Είσοδος ελεύθερη για το κοινό
Η δεύτερη πρόταση αφορά την παράσταση  Η ΑΛΙΚΗ στη χώρα των θαυμάτων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΟ στο ξενοδοχείον Μπάγκειον στην Πλατεία Ομονοίας.
Μία  παράσταση που χρησιμοποιεί ποικιλία αφηγηματικών μέσων – εικαστικά στοιχεία, ατμοσφαιρικούς φωτισμούς, μουσικά μοτίβα, στοιχεία της επικαιρότητας και εργαλεία devised και σωματικού θεάτρου έτσι ώστε να μετατρέψει το γνωστό παραμύθι του Λιούις Κάρολ σε μια ιστορία ενήλικων συμβόλων. Η Στέλλα Μαγγανά σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί. Μαζί της στη σκηνή ο Γιάννης Κατσιμίχας. Ώρα έναρξης 9, εισιτήρια από 7 ευρώ.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα