back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O Δημήτρης Παπάζογλου… SOLO στον Αθήνα 9.84!

Διαβάστε επίσης

«Solo»

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος sol….αρει  στο μικρόφωνο του Αθήνα 984! Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

 Την Κυριακή  10 Απριλίου στο μικρόφωνο ο Δημήτρης Παπάζογλου.

 Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος διένυσε μια μεγάλη και σημαντική πορεία στον χώρο του θεάματος, σπούδασε κλασσικό χορό, πήρε υποτροφία για την Λωζάνη, έζησε και χόρεψε σε καμπαρέ και στην όπερα, στο Παρίσι και στην Γερμανία.

Με την επιστροφή του, χορογράφησε τα περισσότερα μιούζικαλ που έχουν ανέβει στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την καριέρα του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και σε παραστάσεις  στο Εθνικό Θέατρο, στην Επίδαυρο, με σημαντικούς σκηνοθέτες και θιάσους. Επίσης σκηνοθέτησε και χορογράφησε  πολλές μουσικές παραστάσεις με χαρακτηριστική την συνεργασία του με την Μαρινέλλα.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει στην σκηνή ως ηθοποιός, φέτος γνωρίζει μεγάλη επιτυχία ερμηνεύοντας την Κατερίνα στα εμβληματικά «Κόκκινα Φανάρια», που μεταφέρονται στη σκηνή του Τεχνοχώρου Cartel, σε μια queer εκδοχή τους από τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η sold out παράσταση παίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21.00 και Δευτέρα στις 20.00 

Επιμέλεια εκπομπής : Αριστέα Γιάννου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα