back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Έτοιμος να γράψει ιστορία στη Μασσαλία

Διαβάστε επίσης

Με την ψυχολογία στα ύψη ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει το βράδυ της Πέμπτης στο «Βελοντρόμ» να γράψει μία «χρυσή» σελίδα στην παρουσία του στο Europa Conference League, ψάχνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Μαρσέιγ, στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Μετά τις προκρίσεις του επί της Μίντιλαντ και της Γάνδης, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την πιο δύσκολη «αποστολή» του, κυνηγώντας στη Μασσαλία στις 22:00-Cosmote Sport 2, το όνειρό του για την πρώτη συμμετοχή του σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, 48 χρόνια μετά την παρουσία του στους προημιτελικούς του Κυπελλούχων της σεζόν 1973/74, όπου αποκλείστηκε από τη Μίλαν.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να πάει στην επιλογή του 4-2-3-1 με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο στο «10», τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ στα άκρα και τον Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης. Το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται για άλλη μία φορά απ’ τους Τσιγγάρα και Κούρτιτς, ενώ στα μετόπισθεν, ο Κρέσπο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του θα πάρει θέση δίπλα στον Ίνγκασον, με τους Λύρατζη, Βιεϊρίνια στα άκρα και τον Πασχαλάκη κάτω από τα γκολπόστ.

Από την άλλη πλευρά η Μαρσέιγ θα υποδεχθεί το δικέφαλο του Βορρά χωρίς το «βαρύ πυροβολικό» της, τον διεθνή Πολωνό επιθετικό, Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό.

Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ θα βρεθούν περισσότεροι από 3.500 οπαδοί, οι οποίοι θα προσπαθήσουν με τις φωνές τους να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή την ιστορική στιγμή.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πολωνός Σιμόν Μαρτσίνιακ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πάβελ Σοκόλνσκι και 4ο τον Πάβελ Ρατσκόφεκι.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα