back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει στην Πόλη την παρουσία του στην Euroleague

Διαβάστε επίσης

Η χειρότερη σεζόν στην ιστορία του Παναθηναϊκού στην Euroleague ολοκληρώνεται στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε για την 34η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» αναζητούν μια νίκη στην Τουρκία στις 20:00- Novasports Prime, προκειμένου να αποφύγουν την τελευταία θέση στη διοργάνωση, αλλά και για να ανεβάσουν την ψυχολογία τους, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Δευτέρα για την Stoiximan Basket League.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο στο Βερολίνο και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στην Πόλη, αλλά επέστρεψε στην Αθήνα για να κάνει εξετάσεις και θεραπείες, ενώ επιστρέφει σε σχέση με το ματς κόντρα στην Άλμπα ο Νίκος Χουγκάζ.

Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε απέτυχε στη φετινή Euroleague, καθώς έμεινε εκτός οχτάδας, παρότι έχτισε ένα ποιοτικότατο ρόστερ το καλοκαίρι. Οι Τούρκοι επικράτησαν 81-76 εντός έδρας της Μπάγερν Μονάχου τη Δευτέρα σε εξ αναβολής συνάντηση, διέκοψαν το σερί των 6 ηττών και ανέβηκαν στο 10-16.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τζόρτζεβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νάντο Ντε Κολό, Ταρίκ Μπιμπέροβιτς και Αχμέτ Ντουβερίογλου, οι οποίοι είναι τραυματίες. Επίσης, αναμένεται να προφυλαχθεί ο Μάρκο Γκούντουριτς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Ούρος Νίκολιτς (Σερβία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα