back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε μια διαφορετική ραδιοφωνική συνάντηση… αποκλειστικά στον Αθήνα 9.84!

Διαβάστε επίσης

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, στις 11.00, συναντά στον ραδιοφωνικό αέρα του Αθήνα 9.84 τον Κώστα Μοστράτο και τον Φίλιππο Παππά και μοιράζεται μαζί τους και με τους ακροατές του σταθμού της πόλης την αγάπη της για τα βιβλία.

 

Για πρώτη φορά Πρόεδρος της Δημοκρατίας έρχεται στο στούντιο του σταθμού της πόλης και μιλά για τα ενδιαφέροντά της που άπτονται του πολιτισμού.

Ανατρέχει σε βιβλία που την ταξίδεψαν, «καταφύγιο» σε χαρούμενες αλλά και σε δύσκολες περιόδους και «ξεφυλλίζει» μνήμες από τη ζωή και την επαγγελματική της πορεία, σε μια μακρά και παράλληλη με τα βιβλία διαδρομή, από τα παιδικά της χρόνια μέχρι και σήμερα.

Θέτει τη φιλαναγνωσία σε πρώτο πλάνο, μιλά για συγγραφείς και ποιητές που αγαπά, που την εμπνέουν και την συναρπάζουν, για τίτλους βιβλίων που σημάδεψαν τον χρόνο, για βιβλία-σταθμούς στη σκέψη και στην καρδιά της.

Από αυτήν την πολύ ιδιαίτερη και άκρως ενδιαφέρουσα ραδιοφωνική συνάντηση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αναφορές στο θέατρο. Γυρίζει πίσω στον χρόνο και θυμάται τις πρώτες παραστάσεις που παρακολούθησε στα νεανικά της χρόνια στο Εθνικό Θέατρο.

 

Με την Πρόεδρο του Αθήνα 9.84, κ. Πόπη Δομάζου

Συζητά για αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες του χθες και του σήμερα, για σκηνοθέτες που θαυμάζει, αλλά και για μουσική, όπερα και εικαστικές τέχνες, σε μια αναγνωστική και ευρύτατα πολιτισμική αυτοβιογραφία στο μικρόφωνο του Αθήνα 9.84.

 

Συντονιστείτε!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα