back to top
19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μονομαχούν για την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, με τον νικητή του αγώνα να αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να “κλειδώνει” και την 1η θέση στην κανονική περίοδο.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τους δύο “αιωνίους”. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό στις 20:00-ΕΡΤ3 στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, σε ένα παιχνίδι που εκτός απροόπτου, θα κρίνει την 1η θέση στην κανονική περίοδο.

Με τις δύο ομάδες να έχουν ρεκόρ 17-1, ο νικητής θα αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα, στην “μάχη” για την κορυφή, που συνεπάγεται και το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Σε αυτή του την προσπάθεια ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον τραυματία Στέφαν Γιόβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έβγαλε μέρος της τελευταίας προπόνησης της ομάδας και λογικά θα αγωνιστεί. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του αναμένεται να παραταχθεί πλήρης. Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 76-81 το ΣΕΦ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα