back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καταστολή του αγώνα των εργαζομένων του ΟΑΕΔ από την κυβέρνηση καταγγέλλουν ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ

Διαβάστε επίσης

Για καταστολή και προσπάθεια ποινικοποίησης των αντιδράσεων εργαζομένων στον ΟΑΕΔ απέναντι στο υπό προώθηση νομοσχέδιο για την λειτουργία του Οργανισμού, καταγγέλλουν την κυβέρνηση ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ.

Αφορμή, η απώθηση των εργαζομένων του Οργανισμού από αστυνομικές δυνάμεις κατά την σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΔ στον Άλιμο και η χθεσινή δικαστική προσφυγή της Διοίκησης κατά της απεργιακής κινητοποίησης που είχαν προκηρύξει.

Η Συνομοσπονδία Εργατών, με ανακοίνωση της, καταδίκασε την επίθεση δυνάμεων των ΜΑΤ σε βάρος των απεργών του ΟΑΕΔ, οι οποίοι απωθήθηκαν από δυνάμεις της αστυνομίας όταν επιχείρησαν κατά τη συγκέντρωσή τους στον Άλιμο να μπουν μέσα στο κτήριο για να παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου.

«Η ποινικοποίηση των αγώνων των εργαζομένων αλλά και οι απρόκλητες επιθέσεις εις βάρος απεργών θα βρίσκουν πάντα απέναντι το σύνολο των δυνάμεων της εργασίας, γεγονός το οποίο θα πρέπει να προβληματίσει έντονα την Κυβέρνηση και να μην το προσπερνά», επισήμανε η ΓΣΕΕ.

Το ΠΑΜΕ έδωσε στη δημοσιότητα σχετικό βίντεο:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα