back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πασχαλινό Bazaar για καλό σκοπό στον δήμο Παπάγου-Χολαργού

Διαβάστε επίσης

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού και το Σωματείο Equalact Social-Δράση για την Κοινωνική Ισότητα ΑμεΑ, διοργανώνουν πασχαλινό Bazaar, την Τετάρτη 13 Απριλίου, στο Γυμνάσιο Παπάγου και το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, στο Εμπορικό Κέντρο Χολαργού.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τους ωφελούμενους του προγράμματος «BioHability – Αστικός Κήπος», ένα πρόγραμμα για την προώθηση της κοινωνικής και επαγγελματικής ένταξης ατόμων με αναπηρίες.

Οι επισκέπτες του Bazaar θα βρουν αρωματικά, καλλωπιστικά φυτά, φυτικά σαπούνια, παραδοσιακά σπιτικά λικέρ και διακοσμητικά φτιαγμένα με μεράκι και φαντασία από την ομάδα των καλλιεργητών και εθελοντών του Προγράμματος.

«Το φετινό Bazaar αφηγείται τις δημιουργικές εμπειρίες της ομάδας μας, όπου οι δεξιότητες και η φαντασία συναντάνε την κυκλική οικονομία, για να μεταμορφώσουν παλιά αντικείμενα σε μοναδικά αριστουργήματα. Παράλληλα, αναδεικνύει και την δύναμη των δικτύων, της συνεργατικότητας και της αλληλεγγύης », σημειώνουν οι διοργανωτές.

Τα έσοδα του Bazaar θα διατεθούν για εκπαιδευτικές εκδρομές και δημιουργικές δραστηριότητες των ωφελούμενων του προγράμματος.

Τη διοργάνωση του Bazaar στηρίζουν:

  • Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Η Κεντρική Ανθαγορά Ελλάδος-Κοινοπραξία Ανθοκομικών Συνεταιρισμών Ελλάδας με την διάθεση μέρους των καλλωπιστικών και αρωματικών φυτών.
  • Η ομάδα «ΣΑΠΩΝ», επιχειρηματικότητα Νέων, του Εσπερινού Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου, με την διάθεση των φυτικών σαπουνιών.
  • Το Γυμνάσιο Παπάγου, η διευθύντρια κα Κοσμάτου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με τη διάθεση χώρων του σχολείου, καθώς και οι μαθητές του σχολείου με τη συμμετοχή τους.
  • Οι καταστηματάρχες του Εμπορικού Κέντρου Χολαργού, με τη διάθεση χώρων και την αμέριστη στήριξή τους.
  • Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Παπάγου με τη συμμετοχή στο Bazaar
  • Το 2ο Σύστημα Προσκόπων Παπάγου με τη συμμετοχή στο Bazaar

Info

Ημέρες και ώρες λειτουργίας 

  • Τετάρτη 13 Απριλίου, ώρες 09.00-14.30 στο  Γυμνάσιο Παπάγου (Κύπρου 4 & Ιωνίας, Παπάγου)
  • Σάββατο 16 Απριλίου στο Εμπορικό Κέντρο Χολαργού, ώρες 11.00-14.00 (Λ. Περικλέους 56, Χολαργός).

Επιμέλεια: Καλλιόπη Ασλανίδου
.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα