back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μια ψυχή με 29.000 πρόσωπα, στον στόχο της πρόκρισης»

Διαβάστε επίσης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το αυριανό ματς με τη Μαρσέιγ, στέλνοντας μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας να στηρίξει τους παίκτες μόνο με τη φωνή τους.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ, στην επαναληπτική αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League, κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τους παίκτες μόνο με τη φωνή του και όχι με πυρσούς, λέιζερ και πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Η αυριανή είναι η σπουδαιότερη ευρωπαϊκή νύχτα του ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες.

Αύριο στην Τούμπα δεν θα υπάρχουν 29.000 άτομα. Θα υπάρχουν 29.000 εκφραστές ΜΙΑΣ φωνής! 29.000 φορείς του ίδιου ονείρου. 29.000 συνεργάτες για τον μεγάλο στόχο. Σε καμία περίπτωση η φετινή ονειρεμένη πορεία δεν πρέπει να αφήσει πίσω της το παραμικρό στίγμα! Θέλουμε την Τούμπα πρωταγωνίστρια και ανοιχτή και στους επόμενους αγώνες.

Θέλουμε τους οπαδούς μας να ταξιδεύουν παντού. Θέλουμε να μάθει όλος ο κόσμος ότι είμαστε ανίκητοι, γιατί είμαστε ΕΝΑ! Ευχαριστούμε όλους όσους θα κατακλύσουν αύριο το γήπεδο από τις 19:30 που θα ανοίξουν οι θύρες και τους εκατοντάδες χιλιάδες που θα αναπνέουν μαζί μας.

Όσες προκλήσεις κι αν έχει η βραδιά, όσες αναποδιές κι αν χρειαστεί να υπερκεράσουμε, παρακαλούμε να αποφευχθούν όλες οι ενέργειες που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Όχι αντικείμενα, πυρσούς, κροτίδες στο γήπεδο, όχι συσκευές λέιζερ, όχι πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, τίποτα απ´ αυτά δεν πρέπει να θολώσει την εικόνα της θρυλικής για όλον τον κόσμο Τούμπας. Μια ψυχή με 29.000 πρόσωπα. Μια φωνή με 29.000 λαρύγγια. Είμαστε όλοι πρωταγωνιστές!».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα