back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μαρσέιγ

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη βραδιά για τον ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στην Τούμπα τη Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Conference League.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» φιλοξενούν στην Τούμπα στις 22:00-Cosmote Sport 2HD την ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι, στη ρεβάνς του 2-1 του Βελοντρόμ.

Το αποτέλεσμα του Βελοντρόμ κρατάει ζωντανό τον ΠΑΟΚ στη μάχη της πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Με τον κόσμο στο πλευρό του για 12ο παίκτη, ο δικέφαλος του βορρά θέλει να γράψει ιστορία και να τσεκάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Τούμπα θα είναι πραγματικό καμίνι από 29.000 οπαδούς της ομάδας, ενώ η Μαρσέιγ δε θα έχει τους φιλάθλους της στη Θεσσαλονίκη. Τα όσα συνέβησαν στη Γαλλία με τους οπαδούς των δυο ομάδων, οδήγησαν στο μπλόκο των Μασσαλών φιλάθλων από την Ελληνική Αστυνομία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι για την αποψινή αναμέτρηση.

Από την άλλη, βουνό τα προβλήματα για τη Μαρσέιγ. Μπουμπακάρ Καμαρά, Ζέρσον και Μπάμπα Ντιένγκ είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Τούμπα. Παράλληλα, εκτός μάχης έχει τεθεί και το μεγάλο αστέρι των Μασσαλών, ο Αρκάντιους Μίλικ. Ο Τσαλέτα – Τσαρ βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, ενώ θυμίζουμε πως στον πάγκο της Μαρσέιγ δε θα δώσει το παρών ούτε και ο… Χόρχε Σαμπαόλι που είναι επίσης τιμωρημένος.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Άκπομ.

Μαρσέιγ: Μανταντά, Λιρόλα, Σαλιμπά, Τσαλέτα-Τσαρ, Κολάσινατς, Ρονζιέ, Γκέιγ, Γκεντουζί, Ουντέρ, Παγέ, Μπακαμπού.
Διαιτητής

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντάνι Μακέλι. Στην Τούμπα, βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέεγκστρα και Γιαν ντε Βρις, με τέταρτο τον Άλαρντ Λίνταουτ, αλλά χωρίς VAR, όπως και σε όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα