back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτσέσκου: «Ήταν μια τεράστια εμπειρία για εμάς. Ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας»

Διαβάστε επίσης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη, αναφέροντας πως το ταξίδι στο Conference League ήταν μια τεράστια εμπειρία και πως όλοι ξεπέρασαν τους εαυτούς τους.

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στη Μερσέιγ και ηττήθηκε με σκορ 1-0 μέσα στην Τούμπα, αποχαιρετώντας έτσι τη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με το ευρωπαϊκό ταξίδι του Δικεφάλου του βορρά, τόνισε πως ήταν μια τεράστια εμπειρία για όλους.

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

Αναφορικά με το γεγονός ότι αυτό που έλειψε ήταν το γκολ: «Αυτό που μας έλειψε σήμερα είναι η νίκη, τι να πω μετά από τέτοιο παιχνίδι. Ένα λάθος, ένα γκολ. Δεν καταφέραμε να μπούμε διαφορετικά στο παιχνίδι σε 5-6 φάσεις που κάναμε.

Ήταν μια τεράστια εμπειρία για εμάς, κράτησε μεγάλη περίοδο και ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας, παλεύοντας, παίζοντας κάθε τρεις ημέρες. Κυριαρχήσαμε απέναντι σε μια ομάδα όπως η Μαρσέιγ, που παίζει με αντιπάλους όπως ο Εμπαπέ, ο Νειμάρ, ο Μέσι. Τι άλλο μπορούμε να πούμε…».

Για την αντίδραση των φιλάθλων παρ’ όλο τον αποκλεισμό: «Δεν είναι μόνο χάρη σε εμάς. Η υπερηφάνεια των φιλάθλων μας είναι τόσο μεγάλη, που νομίζω ότι κλείνει καλά η ευρωπαϊκή μας πορεία».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα