back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στις 15 Ιουνίου η δίκη της Χ.Α. σε δεύτερο βαθμό

Διαβάστε επίσης

Στις 15 Ιουνίου 2022 προσδιορίστηκε ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την δημοσίευση του σκεπτικού της καταδικαστικής απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, μετρά ήδη αντίστροφα ο χρόνος για να ανοίξει η αυλαία της σοβαρής αυτής δίκης σε δεύτερο βαθμό.

Το πρωί της 15ης Ιουνίου 2022 οι καταδικασθέντες πρωτοδίκως θα καθίσουν στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων προκειμένου να δικαστούν από για σειρά αξιόποινων πράξεων που τους αποδίδεται με πιο εμβληματική τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα τον Σεπτέμβριο του 2013.

Οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής έχουν ήδη υποβάλλει αίτημα η δίκη να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών λόγω της μεγάλης χωρητικότητά της και οι δικαστές που θα κληρωθούν να είναι από την πρώτη κιόλας μέρα αποκλειστικής απασχόλησης, ώστε να προχωρήσει η εκδίκαση της υπόθεσης το ταχύτερο δυνατό.

Μίνα Μουστάκα

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα