back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Α. Μακρής: Στην αγορά, στην οικονομία και στη ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα, θα βρεθούν τρόποι να εξυπηρετηθούμε όλοι μας

Διαβάστε επίσης

«Αρχές Σεπτεμβρίου θα φτάσουν και στην Ελλάδα οι αυξήσεις στα προϊόντα που παράγονται τώρα στο εξωτερικό» εκτίμησε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Γιάννη Θεοδόση ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδας, Αντώνης Μακρής, προτρέποντας τους καταναλωτές «να παρακολουθούν τον ανταγωνισμό και να μην αφήνουν για αργότερα, που θα έρθουν ακριβότερα προϊόντα, τις αγορές που μπορούν να κάνουν σήμερα»

Τόνισε ότι δεν μπορεί να σταματήσει η οικονομία επειδή κάτι σοβαρό συμβαίνει σε ένα κράτος τόσο κοντά μας. «Δεν σταματάει η οικονομία, πρέπει ο καταναλωτής να εξυπηρετεί την ανάγκη του.»

Υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «στην αγορά, στην οικονομία, στη ζωή, δεν υπάρχουν αδιέξοδα, θα βρεθούν τρόποι να εξυπηρετηθούμε όλοι μας. Εμείς στη λιανική προσπαθούμε να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά, να διαγνώσουμε τι μας έρχεται έτσι ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τον καταναλωτή» σημείωσε και πρόσθεσε: «το εμπόριο δεν μπορεί να τρέχει πίσω από τα γεγονότα, το εμπόριο πρέπει να είναι παράλληλο με τη ζωή. Το βλέπουμε αυτό στο πολύ κακό γεγονός που υφίσταται η Ουκρανία, ότι η ζωή με το που προσπαθεί να επιβιώσει το εμπόριο είναι πάντα δίπλα. Έτσι προσπαθούμε όλοι μαζί να είμαστε ένα “κλικ” μπροστά όσον αφορά στις σκέψεις για το που πάει όλη αυτή η ιστορία για να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα