back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 23:00

Διαβάστε επίσης

Κόκκινη γραμμή στις διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας αποτελεί η κατάσταση στην Μαριούπουλη, σύμφωνα με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντένις Σμίχαλ. Ο Ουκρανός πρωθυπουργός απέρριψε εξάλλου τις πρόσφατες δηλώσεις του Βλαντίμιρ Πούτιν σύμφωνα με τον οποίο ο ρωσικός στρατός κερδίζει τον πόλεμο.

Την ίδια ώρα επιθέσεις της Ρωσίας έχουν ενταθεί στην ανατολική Ουκρανία, με σφοδρούς βομβαρδισμούς και στις νότιες περιοχές του Μικολάιβ και της Χερσώνας, σύμφωνα με ουκρανούς στρατιωτικούς και περιφερειακούς αξιωματούχους.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, με ανάρτησή του στο twitter κάνει αναφορά για την επικοινωνία που είχε με την διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα όπου συζήτησαν την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας μετά τον πόλεμο και την διασφάλιση της χρηματοοικονομικής σταθερότητας στη χώρα.

Πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ζήτησε για άλλη μία φορά ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα του 3ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.
“Ξέρουμε, θέλουμε και μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας γιατί έχουμε καθαρό εναλλακτικό σχέδιο για να ανασάνει η κοινωνία και η χώρα” ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, κλείνοντας τις εργασίες του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο χαρακτήρισε αφετηρία για τη νέα πολιτική αλλαγή .
«Ο αποκρουστικός σε πολιτικό περιεχόμενο και ξεπερασμένος από τις παγκόσμιες εξελίξεις σημερινός λόγος του κ. Τσίπρα είναι η τρανότερη απόδειξη ότι ούτε θέλει ούτε μπορεί να προσφέρει το ελάχιστο στην πατρίδα και την κοινωνία», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος , Γιάννης Οικονόμου σχετικά με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μείωση εξακολουθεί να καταγράφεται στον αριθμό νέων κρουσμάτων κορωνοϊού. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 5.673 νέες μολύνσεις . 313 άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ενώ 50 ασθενείς έχασαν την μάχη με τη νόσο.
Μέχρι την Κυριακή 1 Μαΐου 2022 παρατείνεται η αεροπορική οδηγία πτήσεων εξωτερικού με τις προϋποθέσεις εισόδου στην Ελλάδα, που έχει ως στόχο τον περιορισμό της διασποράς της νόσου COVID-19.
Συνεχίζεται η αποχή των συμβολαιογράφων ως τις 4 Μαΐου από τη σύνταξη συμβολαίων για μεταβιβάσεις ακινήτων , καθώς ισχύει η απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης, που είχε αποφασίσει την αποχή για την ικανοποίηση αιτημάτων του κλάδου.

Στην αθλητική επικαιρότητα
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι και πάλι ο μεγάλος νικητής στον τελικό του Μόντε Κάρλο. Ο Έλληνας τενίστας κέρδισε τον Ισπανό Αλεχάντρο Φόκινα στον τελικό του τουρνουά του Μόντε Κάρλο με 2-0 σετ. Με αυτό τον τρόπο, ο Έλληνας πρωταθλητής διατήρησε τον τίτλο του, αφού και την περυσινή χρονιά είχε κατακτήσει το συγκεκριμένο τουρνουά
ο Ολυμπιακός νίκησε με 9-8 την Βουλιαγμένη και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος στο πόλο ανδρών στη Λάρισα όπου διεξήχθη το final-4.

Στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ
Άρης – ΠΑΟΚ 1-0
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Tζακ ποτ στην αποψινή κλήρωση του τζόκερ. Τυχεροί αριθμοί 9, 11, 13, 19, 30 Τζόκερ ο αριθμός 16.

Και ο καιρός
Στην Αττική για αύριο νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα και πιθανόν τις απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Θερμοκρασία από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα